Home
Memorandum 2024
Strategie
Leden
Evenementen
Word lid
Nieuws
Contact
U bent hier
Home
»
Nieuws
Nieuws
Blijf op de hoogte van Next Food Chain via onze nieuwsbrief
Laatste artikels
Delicatessenwereld maakt kennis met microalgen op Taste of Tavola
25/9/2023
Landbouwers en voedingsproducenten slaan handen in elkaar tijdens dinner hack
6/9/2023
Lid in de kijker: La Vie Est Belle
10/7/2023
Bedrijven zetten plantaardige voeding op de politieke agenda
19/6/2023
Duurzamer eten met Ecoterian
3/4/2023
Veggie en vegan alternatieven: hoe gezond zijn ze?
3/4/2023
Verdwijnen vleesvervangers in de vergetelhoek?
3/4/2023
Drie data om naar uit te kijken in 2023
15/12/2022
Studiedag 21 oktober 2022 - Een terugblik
15/12/2022
Interview met Garden Gourmet over de toekomst van de plantaardige food industrie
15/12/2022
Interview met Rolf Hiltl - Van knoedels naar fine dining
30/11/2022
Next Food Chain kaart bezorgdheden aan over nieuwe richtlijnen rond vegetarische benamingen bij staatssecretaris De Bleeker
26/9/2022
De Green Deal Eiwitshift op ons bord: een terugblik en vooruitblik
5/9/2022
Paleo: een betere wereld creëren met precisie-fermentatie
29/8/2022
Het mag van Europa, maar valt België wél over vegetarisch gehakt?
10/2/2022
Op naar een Europese eiwitstrategie?
6/1/2022
Inspiratie-event ‘Flanders’ protein valley’: Een terugblik
10/6/2021
Next Food Chain Realisaties 2020
1/1/2021
Vanaf nu op de agenda en op het menu: Next Food Chain
14/6/2019