Home
Webinar 8 oktober
Evenement 24 oktober
Evenementen
Strategie
Leden
Nieuws
Contact
U bent hier
Home
»
Nieuws
Nieuws
Blijf op de hoogte van Next Food Chain via onze nieuwsbrief
Laatste artikels
Waarom veggie burgers de beste belastingverlaging zijn
28/8/2024
KIKET: het succes van lokale kikkererwten
2/5/2024
Leg-O: een traject voor bonen en erwten
2/5/2024
Rijtak, algenproductie tussen tomatenplanten
25/4/2024
Green Deal Eiwitshift - Ei-MEET
5/4/2024
Lid in de kijker: Fishway
4/4/2024
Maestro Project | Microalgen: kleine organismen, grote mogelijkheden
4/4/2024
Greenway | Van supermarkt tot restaurant: de gele erwt heeft zijn plaats gevonden
4/4/2024
La Vie Est Belle | Authentieke en biologische producten waar je vrolijk van wordt
4/4/2024
HOGENT | Onderzoek rond teelt, verwerking & marketing
4/4/2024
COSUCRA | Van gele erwt tot zijn componenten
4/4/2024
Eerlijke accijnswetgeving zou 20 cent per liter schelen voor plantaardige dranken
18/12/2023
Eiwitfestival voor Professionals: Een feest voor de Eiwittransitie!
18/12/2023
Zo wordt Vlaanderen een innovatieve hotspot in de eiwittransitie!
18/12/2023
De Toekomst van Eiwitproductie: Een Overzicht van de Future of Protein Production Summit 2023
18/12/2023
Vlees zonder schuldgevoelens bestaat, en je kan het al in twee landen proeven.
3/10/2023
Kris zet de stap naar een circulaire boerderij
2/10/2023
Publieke investeringen in plantaardige eiwitten verdubbelen wereldwijd
2/10/2023
Delicatessenwereld maakt kennis met microalgen op Taste of Tavola
25/9/2023
Landbouwers en voedingsproducenten slaan handen in elkaar tijdens dinner hack
6/9/2023
Lid in de kijker: La Vie Est Belle
10/7/2023
Bedrijven zetten plantaardige voeding op de politieke agenda
19/6/2023
Duurzamer eten met Ecoterian
3/4/2023
Veggie en vegan alternatieven: hoe gezond zijn ze?
3/4/2023
Verdwijnen vleesvervangers in de vergetelhoek?
3/4/2023
Drie data om naar uit te kijken in 2023
15/12/2022
Studiedag 21 oktober 2022 - Een terugblik
15/12/2022
Interview met Garden Gourmet over de toekomst van de plantaardige food industrie
15/12/2022
Interview met Rolf Hiltl - Van knoedels naar fine dining
30/11/2022
Next Food Chain kaart bezorgdheden aan over nieuwe richtlijnen rond vegetarische benamingen bij staatssecretaris De Bleeker
26/9/2022
De Green Deal Eiwitshift op ons bord: een terugblik en vooruitblik
5/9/2022
Paleo: een betere wereld creëren met precisie-fermentatie
29/8/2022
Het mag van Europa, maar valt België wél over vegetarisch gehakt?
10/2/2022
Op naar een Europese eiwitstrategie?
6/1/2022
"Via onderzoek en ontwikkeling beantwoorden we aan de vraag naar gezonde, evenwichtige en duurzame voeding"
27/11/2021
Inspiratie-event ‘Flanders’ protein valley’: Een terugblik
10/6/2021
Next Food Chain Realisaties 2020
1/1/2021
Vanaf nu op de agenda en op het menu: Next Food Chain
14/6/2019